Cégismertető

1983.

Cégünk elődjét a „MOGÉP” Gazdasági Munkaközösséget 1983 március 28.-án kelt társasági szerződés alapján – Földváry Péter és Takáts Attila alapító tagokkal – jegyezte be a Győri Cégbíróság. Győrben, a Szérüskert úton bérelt, 24 m²-es műhelyben kerékpárok, segéd- és kismotorkerékpárok, fűnyíró gépek, motoros háti permetezők, rotációs kapák, javításával indult a vállalkozás. Még az év folyamán elkészült az első száz fűnyírókés a HERMES ÁFÉSZ megrendelésére.

1986.

Bérleti szerződést kötöttünk az ELEKTROMOBIL Járműjavító Leányvállalat telephelyén lévő gépjármű szervizre, ahol gépjármű alsó-, felső-, és motormosás, zsírzás, olajcsere, alváz és üregvédelem OLVIKOR alvázvédővel bővítettük tevékenységünket. Mindeközben a kezdeti két típus, és pár száz darabos évi fűnyírókés gyártást is tovább fejlesztettük.

1987.

Koch Gábor és Sólymos Zoltán személyében két új főállású taggal bővült a GMK.

1988.

Két év után szerződést bontottunk az ELEKTROMOBIL-al és végleg visszatértünk a fűnyíró gépekhez, illetve azok késeihez. Időközben a GMK. egyik tagja családi házának udvarán épített műhelybe tettük át telephelyünket. A gyártáshoz szükséges saját gépek híján, (lemezolló, excenterprés, köszörű, stb.) a Győrben és környékén szabad kapacitással rendelkező vállalatoknál, TSZ. melléküzemágaknál kihasználatlanul álló gépeket béreltük és azokon dolgoztunk. Földváry Péter kilépett a GMK-ból.

1991.

Bérleti szerződést kötöttünk a Győr és Környéke Vízmű- és Fürdővállalat-tal és saját telephely, illetve műhely építésébe kezdtünk.

1994.

Birtokba vettük jelenlegi telephelyünket, – Győr, Gyepszél u. 15/a – ahol 260 m² műhely, szociális létesítmények, iroda, 200 m² fedett anyagtáróló, saját gépek 6 db excenterprés, 6 tonnástól a 250 tonnásig, 3000 mm-es vágószélességű lemezolló, síkköszörű, fúrógépek, marógépek a kések élezéséhez kivágó-, lyukasztó-, sajtoló szerszámok állnak rendelkezésünkre.

2002.

Vállalkozásunk január elsején átalakult Kft.-vé.

2003.

Koch Gábor kilépett a társaságból, és két volt kollégánkkal új vállalkozást indított.

2005. 

A kezdeti évek nehézségei ellenére állandóan bővítve kínálatunkat elértük, hogy termékeink között ma már megtalálható szinte az összes, Magyarországon forgalomban lévő fűnyíró géphez használatos vágókés. Termékeinket kereskedelmi partnereinken keresztül pótalkatrészként, illetve gyártók részére történõ beszállítással értékesítjük. Éves termelésünk mintegy 22%-a az Európai Unió területén, angol, német, cseh és szlovák partnereinknél kerül értékesítésre.

Partnereink elvárásának megfelelően, szem előtt tartva a velünk szemben támasztott magas szintű minőségi követelményeket, bevezettük az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert.

2006.

Megkezdtük Ratioparts GmbH teljes árukínálatának magyarországi forgalmazását.

Megtörtént a ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer első felülvizsgálati auditja.

2008.

25 éves a "MOGÉP" vállalkozás!

Sikeresen megtörtént az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer megújító auditja.

2009.

A gyorsabb és megbízhatóbb szállítás érdekében, csomagjainkat a Sprinter Futárszolgálat juttatja el Önökhöz.
 
Riasztórendszert, tűzjelzőt és kamerás megfigyelést Kálovics Géza telepítette.
Vállalatunk 24 órás távfelügyeletéről a Security Patent Kft. gondoskodik.

http://www.patentplusz.hu/images/securitypatent.png

Kálovics Géza

06-30/235-7210

2012.

Cégünk megkapta a Bisnode "AA" tanúsítványt!

 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassa, hogy az Ön cége elismert, megbízható, hitelképes vállalat. AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

2013.

Idén 30 éves jubileumát ünnepli a MOGÉP Kft.!


2014.

Cégünk megkapta a Bisnode "AAA" tanúsítványt!AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

2014.

Sikeresen megtörtént az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer megújító auditja.